بدیهی است ما گرفتن حق الوکاله و حق المشاوره را بد و غیراخلاقی نمی دانیم، اما طرف خطاب ماکسانی هستند که ((وکالت)) برای آنها یک ((ارزش)) یا حداقل ((شغل ارزشی)) است و بدون اینکه به پول و اکانات و رفاه ناشی از آن کاملا بی اعتنا باشند، پول برای آنان ((ارزش)) نیست و به خودی خود موضوعیت ندارد.
هدف کتاب، هدف ما آشنا کردن خواننده با آداب و روش های جذب و پذیرش موکل و نحوه ی رفتار با او تا پایان کار و همچنین چگونگی دادن مشاوره به افراد و اشخاص است.
آنچه خواهید خواند حاصل تجربیات بیش از چهل سال وکالت حرفه ای نگارنده است. در عین حال مطالبی را که در یک منبع خارجی خوانده و قابل انطباق بر شرایط کار وکالت در کشور خودمان تشخیص داده در این کتاب گردآورده است.
چرا گمان می کنیم وکلا و کارآموزان به کتابی حاوی آموزش آداب وکالت و مشاوره نیاز دارند؟ تا سال ها گمان این بود چون دعوایی که وکیل مطرح می کند ناچار مسبوق به مذاکره با موکل است، پس وکلای حرفه ای خواه و ناخواه در کار مشاوره اولیه با موکلین و همین طور در مورد نحوه اداره موکل تا پایان کار پرونده چیره دست هستند.
در عمل از پرسش هایی که پس از پایان کلاس های مختلف، که در جهادانشگاهی و کانون وکلا داشتم، از جانب کارآموزان و وکلای جوان مطرح می شد، به نادرست بودن پندار خود پی بردم.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.